Angry Parrot Logo solo

ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΥΠΩΝ

ΤΙ, ΠΟΙΟΣ & ΓΙΑΤΙ

Ο λογότυπος – όπως είναι πιο σωστά να λέγεται – αποτελεί τη γραφιστική μορφή ενός ονόματος και αποτελείται από γραμματοσειρές ή και σχέδια.

Κάθε επιχείριση, οργανισμός, σύλλογος κλπ έχει ένα target group το οποίο προσεγγίζει με ποικίλες μορφές διαφήμισης και προβολής με στόχο την αύξηση των πωλήσεων, της δημοτικότητας αλλά και την παροχή πληροφοριών για ευρεία ενημέρωση.

Γιατί όμως χρειάζεται ο λογότυπος; Ο βασικότερος λόγος είναι ότι ο άνθρωπος έχει μάθει να αναγνωρίζει μέσα από τα οπτικά ερεθίσματα και για μία επιχείρηση το πρώτο οπτικό ερέθισμα που πρέπει να γίνεται αναγνωρίσιμο είναι το εμπορικό σήμα. Αυτό είναι και το σήμα κατατεθέν που ακολουθεί κάθε διαφημιστική προβολή, κάθε εταιρικό έντυπο και οτιδήποτε σχεδιάζεται και υλοποιείται για την προσέγγιση του πελατιακού κοινού. 

Logo-icon

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΤΥΠΩΝ

Στο ANGRY PARROT Creative Studio, επικεντρωνόμαστε στην ιδιαιτερότητα του σχεδιασμού και του τελικού προϊόντος, αφού μέσα από την ευελιξία της σύγχρονης εκτυπωτικής διαδικασίας μπορούμε να αναπαράγουμε μοναδικές εκτυπώσεις κάθε μορφής.

Σχεδιάζουμε από απλά προσκλητήρια και μονόφυλλα φυλλάδια μέχρι και εταιρικά πολυσέλιδα έντυπα και επαγγελματικούς καταλόγους. Αντιμετωπίζουμε κάθε δουλειά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για να μετατρέπουμε τις ιδέες μας σε εξαιρετικά αποτελέσματα για τους πελάτες μας.

Για υψηλής ποιότητας εκτύπωση συνεργαζόμαστε με τα καλύτερα τυπογραφεία στην Ελλάδα. Δείτε ενδεικτικά πρϊόντα εκτύπωσης και παραγγείλτε online κάρτες ή έντυπα.

Ετικέτεσ/Συσκευασίες

Ένα ξεχωριστό κομμάτι στην εκτύπωση εντύπων είναι ο σχεδιασμός ετικετών ή και ολόκληρων συσκευασιών. Από πολύ απλές ετικέτες τροφίμων μέχρι και ολόκληρες συσκευασίες ανταποκρινόμαστε στο σχεδιασμό με ιδιαίτερη ευελιξία προσφέροντας παράλληλα την παρουσίαση του τελικού προϊόντος σε τρισδιάστατο μοντέλο με φωτορεαλιστική απεικόνιση. Έτσι, κάθε πελάτης μας μπορεί να έχει πραγματική εικόνα του τελικού προϊόντος χωρίς να χρειάζεται να προβεί σε περιττές προεκτυπώσεις ή ακριβά τρισδιάστατα μοντέλα από 3d printers.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

Η εταιρική ταυτότητα ολοκληρώνει τη γραφιστική προσέγγιση της εικόνας και της φιλοσοφίας μιας επιχείρησης. Με αρχή το σχεδιασμό του λογοτύπου, επιπρόσθετες δημιουργικές προσεγγίσεις συμπληρώνουν τη συνολική ιδέα βάσει της οποίας στηρίονται όλες οι διαφημιστικές προβολές.

Από τι αποτελείται η εταιρική ταυτότητα; Τα επιπλέον δημιουργικά που ακολουθούν το λογότυπο της επιχείρησης είναι: Η επαγγελματική κάρτα / Ο φάκελος αλληλογραφίας / Το επιστολόχαρτο / Το folder / Το εταιρικό έντυπο και η εταιρική ιστοσελίδα. Εδώ μπορούμε να προσθέσουμε και τις γραφιστικές προεγγίσεις για τις αντίστοιχες επαγγελματικές σελίδες στα κοινωνικά δίκτυα όπως Facebook, Instagram κλπ μιας και η τάση για άμεση ενημέρωση και διαφήμιση είναι πλέον τα social media.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Όλοι γνωρίζουμε ότι μια ιστοσελίδα ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα προβάλλεται online μέσω internet στους υπολογιστές μας ή στα κινητά μας. Και φυσικά, δεν είναι κάτι εκτυπώσιμο. Γιατί χρειάζεται όμως ο σχεδιασμός;

Καθε αντίστοιχη εφαρμογή δημιουργείται με διάφορες γλώσσες προγραμματισμού που απαιτούν γνώσεις και χρόνο για να έχουμε τα ιδανικά αποτελέσματα. Αν φανταστούμε μια ιστοσελίδα σαν ένα σπίτι, είναι αδύνατον τα συνεργεία να ξεκινήσουν το χτίσιμο χωρίς να έχουν τα σχέδια από το μηχανικό. Έτσι και τα γραφιστικά σχέδια είναι αυτά που θα καθοδηγήσουν τους προγραμματιστές στα σωστά βήματα για τη δημιουργία του αντίστοιχου έργου.

Τι περιλαμβάνει ο σχεδιασμός;

Για ένα ολοκληρμένο έργο, απαιτούνται συγκεκριμένα στοιχεία σχεδιασμού τα οποία αναφέρουμε συνοπτικά: Γραμματοσειρές / Χρώματα / Στοίχιση / Διάσταση καμβά / Header-Footer / Αρχική σελίδα / Σελίδα υπηρεσίας ή προϊόντος / Σελίδα κατηγοριών υπηρεσιών ή προιόντος / Σελίδα καλαθιού, checkout και Thank you για e-shop / Σελίδα επικοινωνίας.

Κάθε μία από τις προσεγγίσεις παρουσιάζεται και σην αντίστοιχη εκδοχή για εμφάνιση σε κινητές συσκευές, κυρίως smart phone. Με την ολοκληρωμένη παρουσίαση των προσχέδιων, ο πελάτη έχει τη δυνατότητα να προβεί σε οποιαδήποτε αλλαγή πριν ξεκινήσει η ανάπτυξη και ο προγραμματισμός αποφεύγοντας χρονοτριβές και επιπλέον κόστη.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ WEB BANNERS

Τί είναι τα web banners και γιατί χρειάζονται; 

Όλοι έχουμε δει σε διάφορες ιστοσελίδες οριζόντια, κάθετα και τετράγωνα πλαίσια στα οποία διαφημίζεται μια επιχείρηση και ανακατευθύνουν στην αντίστοιχη ιστοσελίδα της διαφημιζόμενης επιχείρησης. Αντίστοιχα πλαίσια μπορεί να εμφανίζονται ως διαφημίσεις της google ή ακόμα και στα social media. 

Αυτά είναι τα web banners και παίζουν σημαντικό ρόλο στην προώθηση της επιχείρησης.

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πρέπει να μπορεί να προσεγγίσει μέσω internet και άλλους δυνητικούς πελάτες εκτός από αυτούς που ενδεχομένως θα έχουν αναζητήσει το κατάστημά τους. Για να παρουσιάσουν λοιπόν την επιχείρησή τους ώστε ο χρήστης να μεταβεί στη σελίδας τους απαιτείται έξυπνος και δημιουργικός σχεδιασμός που θα τραβήξει το βλέμμα και θα προκαλέσει το ενδιαφέρον του χρήστη. Είτε πρόκειται για διαφήμιση μέσω google ή facebook είτε για μια προβολή σε επαγγελματικούς οδηγούς και ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, απαιτείται ο σωστός σχεδιασμός που θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ